Hvem er vi?

Image
Jeg hedder Claus, og jeg tog initiativ til EST, fordi jeg ønsker de bedste fritidsmuligheder for vores unge mennesker i området. At unge mennesker kan være så dygtige på taster og mus fascinerer mig, og jeg elsker at se, når smilene og high-fives ryger igennem luften. Sport skal dyrkes i en forening, hvor man er sociale sammen, og hvor relationer og nye venskaber opbygges - derfor har EST sin berettigelse. Jeg vil sammen med de øvrige i bestyrelsen arbejde for, at EST bliver en god og harmonisk klub, hvor alle er velkomne. Velkommen i EST.

Formand
Claus Beck Larsen
cbl@esport-t.dk

Image
Jeg hedder Dann og er med i EST, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for det brede foreningsliv. Jeg har tidligere været med i Tåsinge Forenende Boldklubbers bestyrelse som næstformand og er nu klar til at prøve kræfter med e-sporten. Jeg er bestyrelsen praktiske mand og netværker.

Bestyrelsesmedlem
Dann Pøt Sørig
dps@esport-t.dk

Image
Jeg hedder Ole og har altid haft en stor interesse for elektroniske spil og spilkultur, og samtidig har jeg selv to børn, som jeg kan mærke bliver mere og mere opslugte af denne fantastiske verden. Derfor synes jeg, det var nærliggende at melde mig til ESTs bestyrelse for at give en hånd med til at få etableret og drevet Tåsinges første e-sport-forening.
Jeg er ikke selv den store gamer, men hvis du vil have kamp til stregen i Mario Kart og Tekken så prik mig lige på skulderen.

Bestyrelsesmedlem
Ole Isø-Nielsen
oin@esport-t.dk

Image
Jeg hedder Ulrik og er med i EST, fordi jeg ønsker mangfoldige fritidsmuligheder for vores unge mennesker i området. Jeg ser hver dag, hvor forskellige de unge mennesker er med blandt andet deres interesser. Der er behov for, at de der har interesse for e-sport, har mulighed for at dyrke denne i en forening der er seriøs, målrettet og harmonisk.

Bestyrelsesmedlem
Ulrik Rosenberg
ur@esport-t.dk

Image
Hej
Jeg hedder Anders,
og her vil jeg lige straks fortælle lidt om mig selv...

Bestyrelsesmedlem
Anders Thomassen
ht@esport-t.dk

Image
Mit navn er Lars Vermø, og jeg er med i EST, fordi jeg synes, det er fedt at få bragt fokus på en sport som er ny men sindsyg spændende, og den har et kæmpe potentiale, som jeg gerne vil være med til at brande.

Bestyrelsesmedlem
Lars Ørum Vermø
løv@esport-t.dk

Image
Jeg hedder Søren og har 15 års erfaring med CS, hvor jeg peakede i 1.6 da jeg spillede omkring semi-pro niveau. Jeg har i 4 år levet af at være badmintontræner og har indenfor det område en højtstående uddannelse samt et coaching-diplom. Jeg bruger meget min erfaring som badmintontræner og tidligere rolle som IGL kombineret, når jeg coacher hold i CS.

Træner – CS:GO, øvet og main
Søren Ørum Madsen

Image
Jeg hedder Joakim, måske bedre kendt som "Anti". Jeg har spillet Counterstrike siden 2016. Jeg træner begynderholdet hver mandag, og udover det spiller jeg for vores Main Team. Jeg synes, det er superfedt at arbejde med de unge i et miljø som bare er top-tunet til Esport-læring.

Træner – CS:GO, begynder
Joakim Mazanti

Image
Mit navn er Albert - aka AceDK. Jeg spiller selv på et af holdene i EST, og så har jeg fået mulighed for også at være træner i klubben, hvilket jeg er super glad for. Grunden til jeg gerne vil træne de unge mennesker, er fordi jeg har en kæmpe passion for CS:GO. Jeg synes det fedt at se den udvikling, der er på holdet - ikke mindst i CS:GO, men også socialt.

Træner – CS:GO, begynder
Albert Valdemar Pedersen

Image
Hej
Jeg hedder Jonathan,
og her vil jeg lige straks fortælle lidt om mig selv...

Træner – Fortnite
Jonathan Ibsen Heinesen

Image
Jeg hedder Gustav og har erfaring inden for næsten alle genrer af computerspil, og har spillet siden jeg var helt lille. Jeg er personligt drevet af et konkurrence-gen og en lyst til at forbedre mig selv. Dette har givet mig en bred forståelse og kompetence inden for E-sport, som jeg anvender i min træning. Derudover har jeg næsten 3 års erfaring med børn, og brænder for at se dem udvikle sig socialt og som mennesker.

Træner – Fortnite
Gustav Sørensen

Image
Hej
Jeg hedder Peter,
og her vil jeg lige straks fortælle lidt om mig selv...

Hjælpetræner – Fortnite
Peter Ibsen

Image
Hej
Jeg hedder Sylvester,
og her vil jeg lige straks fortælle lidt om mig selv...

Hjælpetræner – Fortnite
Sylvester Nørgaard Isø

Image
Jeg hedder Nicklas og i min fritid træner jeg i TFW Svendborg, som virkelig har ændret min livstil. Jeg har gamet rigtig meget, lige siden jeg som 5-årig fik en PlayStation 2. I dag spiller jeg primært på PC, hvor jeg har har spillet en del WoW, LoL og CS og har nogle fornuftige peaks i alle 3 spil. Jeg følger generelt meget med i Pro LOL og CS.
WOW: Har ligget #10 Mage Eu og #1 Mage på twisting nether (server). Har været Raid leader for en top 100 Guild .
LOL: Peak D4 Mest spillede champs er Rengar, janna og ahri.
CS LEM.

Fysisk træner
Nicklas Lethan