Sponsorer

Støt dem – de støtter os

I E-Sport Taasinge er vi rigtig glade for alle vores sponsorer og samarbejdspartnere. Faktisk er vi helt afhængige af dem, for uden dem vil vi ikke kunne stille lokaler og udstyr til rådighed for vores medlemmer. Så husk at støtte dem – for de støtter os.

Tak til:

Vil du også være sponsor?

Kunne du tænke dig, at blive sponsor for E-Sport Taasinge og bidrage til, at vi kan tilbyde et seriøst e-sport tilbud til Tåsinges børn og unge? Så tøv ikke med at kontakte os! Som sponsor får du dit logo her på hjemmesiden, vores trøjer, og vil blive nævnt i sponsoropslag på Facebook og Instagram.

Kontakt os på formularen nedenfor, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os

Vil du også støtte EST?

Støt fællesskabet i E-Sport Taasinge

Vi kan nu præsenterer et helt nyt koncept, hvor du kan støtte EST via dit forbrug af el og naturgas, uden at det koster dig ekstra. Vi har indgået en SupportEnergi-aftale med @SEF Energi, som betyder at køber du din el og naturgas hos SEF Energi får vi midler fra dem til nye spændende tiltag og til at videreudvikle EST. Støtten vokser i takt med dit forbrug, så jo mere du forbruger, des større beløb får vi til foreningen. Men da det er SEF Energi der yder støtten, koster det dig altså ikke ekstra at være en del af ordningen og du skal jo have din el og naturgas alligevel, så hvorfor ikke tjekke muligheden ud for samtidigt at støtte E-Sport Taasinge?

Det er nemt. Bare send en mail til SEF på sef@sef.dk og fortæl dem, at du er interesseret i at støtte EST med en SupportEnergi-aftale. Eller du kan udskrive og udfylde denne blanket og aflevere den næste gang, du besøger EST.

Hent blanket her